Monday, December 15, 2008

Sladke snicky...

Nechala som tie moje dve slniecka v izbe chvilu same a zrazu zostalo ticho ako v kostole. Vtrhla som dnu, pripravena zvresknut, ze co sa deje, ked sa "nic nedeje" a naskytol sa mi takyto pohlad..... Maly v spanku stiska prst jeho velkej sestry a ta je tiez uz v risi snov. No nezjedli by ste ich od samej lasky?! Musim si tuto fotku odlozit a ukazat im ju raz, ked tieto sladke casy pominu a tie dve moje Slniecka sa zmenia na planetu Mars a budu sa u nas viest vojny! Tak som tam tisko stala a vychutnavala si ten zazracny moment :) Kiez by im to zostalo...

Pssst, nezobudit :)

11 comments:

germa said...

normálne mám slzy v očiach....

luna said...

nadhera :)... toto je pohlad nielen pre bohov ;):)... jeden z najkrajsich momentov pre matku :)... tak nech ich ta laska prevelika drzi do nekonecna nekonecneho ;) :)

Anonymous said...

to je krásne...sladké sníčky... :)

Pustovníčka said...

Jej, tak to je nadherna symbioza. :-))))

Anonymous said...

no dievcata, sama som zvedava, kolko im to vydrzi, ta krasna symbioza :))))

nigina said...

to je krasne, dojimave..su zlatucki obaja :)) musel to byt krasny pocit, takto ich zbadat. a ked o tom uvazujes, co tomu predchadzalo...ako si tam spolu blabotkali :))ano, su na zjedenie :))
Zelame Vam krasne Vianoce :) cmuk

motýľ said...

Palculienka, prepac, oneskorene prajeme krasne Vianoce a PF2009 :)

Anonymous said...

motylova, motyl, vam tiez vsetko najsamlepsie v Novom Roku 2009 :) a dakujeme :)))

femma said...

Palculienka, do Nového roku zo srdca prajem len to najlepšie , veľa zdravia a veľa radosti s malými drobčekmi! Sú nadherní!!!

Anonymous said...

femma, dakujeme a tebe tiez :)))

kivi said...

krasne :-D