Tuesday, January 06, 2009

Konecne sme sa dockali...

A takto to u nas vyzeralo dnes rano...Skoda, ze prazdniny uz skoncili...
Nebojte, nemate nic z ocami, bola zima, fotila som z okna a triasli sa mi ruky :)

5 comments:

Anonymous said...

pekne to u vás vyzerá :)

germa said...

tak na konci prazdnin nakydalo aj tu a neviem preco?! :( Nechcem zimu a sneh!!!!!

falosnica said...

nadherny vyhlad.....aj ja chcem taky a moze byt aj ta zima k tomu:)

nigina said...

Tiez som sa potesila, ked aj u nas troska nasnezilo. Ale na druhej strane tie cesty, ktore nikto neodhrna, neposypa. U nas sa chce od ludi len to, aby platili,platili (dane) ale stat, (resp. ludia,ktori to maju na starosti)na povinnosti zvysoka dlabu.Je tu strasne vela nehod kvoli neudrziavanym cestam a uz nemozem ani citit reci, ze sofer neprisposobil jazdu stavu vozovky. Tu hned vedla v Rakusku su cesty pekne ciste a ne jak v tejto katastrofaalnej krajine :(((

Tak som si ulavila, sorry. Aj preto nechcem ist na lyzovacku do Tatier ani nikam u nas. (Ideme do Alp, nechcem sa nervacit po ceste) Tak zatial nieco postni o malych drobcoch :))) cmuk!

Anonymous said...

rosa, no tiez ma to nadchlo, hlavne s tymi svetlami :)
germa, mne to neprekazalo, kedze som nemusela vytiahnut nos z domu :)
falosnica :)
motylova, tak tu nam to posypali, cesty boli v celku zjazdne, ale len v centre dediny, von z dediny bolo klzisko!! ale vo vseobecnosti je to tu to iste, tak teda zelam prijemnu, bezurazovu lyzovacku :) a postnem nieco o malych, ale momentalne som polomrtva, zapal stredneho ucha, zasoplena, no, co ti budem hovorit, sama seba sa zlaknem ked pozriem rano do zrkadla :)